Clandestins

Part dels objectius de l’Associació Swing i Au és difondre la cultura del swing a la Província de Castelló; per això realitzem múltiples activitats.

El terme “clandestí” és una reminiscència del període històric en el qual el jazz i la música negra es trobaven prohibits (particularment durant l’III Reich). Els joves i els amants d’aquests estils havien de reunir-se en secret, en llocs pactats amb escassa antelació, per a poder gaudir d’aquesta música de manera clandestina.

Clandestino organizado por Swing i Au

Per això, en l’actualitat es diu ball clandestí al ball social que s’organitza al carrer. A vegades el clandestí és itinerant (recorre diferents punts o establiments de la ciutat) i a vegades se celebra en un lloc estàtic. Són una activitat divertida i molt social, i a més visibilitzen i promocionen la cultura swing i els seus balls associats. 

L’ Associació Swing i Au, a través de la seua Comissió, organitza diversos al mes; i a vegades depenent de les ganes, festivitats i propostes de socis, es realitzen alguns de manera sorprenent.

Pots consultar el nostre calendari d’esdeveniments punxant en aquest link o accedint per la pestanya calendari o consultant les nostres xarxes socials. 

error: Contingut protegit