Col·laboracions

Part dels objectius de l’Associació Swing i Au és difondre la cultura del swing a la Província de Castelló; per això realitzem múltiples activitats.

Des de la seua fundació, Swing i Au, ha col·laborat en esdeveniments lúdics de la província de Castelló i de la Comunitat. Ha col·laborat amb diverses organitzacions sense ànim de lucre i fundacions, amb associacions o comerços, entitats culturals afins, amb escoles, músics i agrupacions musicals tot realitzant demostracions de ball, classes en obert i gratuïtes i animacions. Amb això hem aconseguit donar visibilitat i fomentar les activitats relacionades amb el swing i els seus estils de ball.

D’aquesta forma l’objectiu és difondre i promoure la cultura swing a través de la seua música i ball, mostrant en un marc recreatiu, la diversió i l’alegria que transmeten i fent partícips tant als ciutadans de la zona, com a espectadors o com a agents actius.

Pots consultar el nostre calendari d’esdeveniments punxant en aquest link o accedint per la pestanya calendari o consultant les nostres xarxes socials.

Alguns d’ells han sigut:

error: Contingut protegit