Morella Swing Weekend

El darrer cap de setmana de juliol vam celebrar la 3a edició del Morella Swing Weekend.
Els 165 hoppers que s’inscrigueren a temps van poder gaudir d’un fantàstic ambient al voltant de la música swing i els seus balls.

El ‘non stop’ va començar amb la recepció dels participants a l’alberg de la Fàbrica Giner de Morella, on també vam disfrutar d’un divertit taster- The Nitty Gritty- de la mà de Javi Santos.

Els assistents als diferents nivells de classes impartides a les sales gòtiques de l’Ajuntament i Casa Ciurana de Morella, van gaudir de la professionalitat de Víctor López i Isa Gregori, Irene Ephemeral i Luis de la Fuente, Roser Ros i Marcos León i Javi Santos.
En eixir de les classes, i mentre ens fèiem un vermut a la plaça Colón, ens relaxàrem al ritme de la bona música molt ballable en un directe de Cor de Fusta.

Per a les festes temàtiques nocturnes ens acompanyaren la banda Swing ‘Affair i, sens dubte, van complir les espectatives de totes i tots els assistents.
Exhibicions dels profes, dels alumnes del taller de shag organitzat per Swing i Au i impartit per Irene Peinado i Juan Peris, el ball de les germanes Estela i Francisca Rovira acompanyades de Jorge Sanchís , més les preliminars i finals de la Mix&Match van completar dues nits màgiques que sempre romandran en els nostres subconscients.

Per a finalitzar un bon concurs-relax al voltant de la piscina a ritme d’uns quants musicals interpretats pels i per les hoppers més divertits i incombustibles del festival… guerra de bandes, moltes abraçades i molts, molts somriures.

Vos esperem en la propera edició.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

error: Contingut protegit