Vols unir-te a nosaltres? Inscriu!

Omple el formulari i feste soci de Swing i Au per gaudir del swing i estar al corrent de tots els nostres events. Molt de bouncing.

Per qué fer-me soci?

L’associació  és un lloc de trobada per a totes aquelles persones que comparteixen l’afició pel ball swing en totes les seues variants. Per a això organitza clandestins, festes, trobades, tallers, col·laboracions amb ONG, fins i tot un festival: el Morella Swing Weekend!. Algunes d’aquestes activitats són obertes al públic, unes altres són només per als socis, i totes es reflecteixen en les xarxes socials.

Els socis reben informació, de primera mà i amb antelació, tant  de la programació com dels avantatges dels quals poden gaudir. Mitjançant grups de whatsapp o correu electrònic es crea un contacte directe i personalitzat per a ells, i a través d’aquests canals poden interactuar amb l’associació.

Els avantatges per als socis es concreten en accés a les activitats reservades per a socis, en descomptes per a les activitats oferides, tallers o esdeveniments en els quals es demana una xicoteta col·laboració, així com en la compra de samarretes. També tenen prioritat per a inscriure’s en les activitats que són obertes al públic. Recordem ací que l’associació no imparteix classes regulars.

Per una quota anual de 25€ pots tindre accés a aquests avantatges, però sobretot, contribuir al creixement de l’escena swing, formar part de la família Swing i Au i ser membre d’una comunitat activa que t’oferirà moltes ocasions de gaudir-ho.

error: Contingut protegit